Post by opbrocintapa on Feb 18, 2022 8:56:34 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužti primogemus ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Sim Online: Be A Dragon 2022 version ▞▞▞
Po kurio laiko žaidimas šiek tiek pasikartoja, bet mane labiausiai erzina, kai spustelėsite atnaujinimo juostą ir paliksite vaizdo įrašo įrašą, kuris privers atsijungti nuo internetinio serverio.
Gerbiami „Turbo Rocket Games“, man labai patiko jūsų žaidimai, ypač „Cheetah Simulator“. Ir šis žaidimas gali būti mano naujas mėgstamiausias. Nors turiu daug problemų. Visų pirma, aš turiu stiprų, pavyzdžiui, TIKRAI stiprų ryšį, o žaidime rašoma, kad CONNECTION TIME OUT, PLEASE TRY AGAIN LATER. Ir tada aš bandžiau, bandžiau, ir bandžiau, nes laukiau dvi valandas, ir aš net negaliu pereiti per veikėjų pasirinkimo ekraną. Ir kai bandžiau žaisti VIENO ŽAIDĖJO REŽIMĄ, visada pasirodo SKELBIMAI, pvz., jei šis žaidimas sako, kad nėra ryšio arba baigėsi skirtasis laikas, kodėl jame turėtų būti ADS, veikiant neprisijungus?! Antra, taip.. APIE SKELBIMUS, kiekvieną kartą, kai bandžiau atidaryti savo personažų meniu, visada buvo SKELBIMAI ir visada mane išmesdavo iš serverio. NET KRUKŠTAME ŽEMĖLAPIJE! KAIP KAS! Neabejoju, kad visa tai ištaisysite, man patiko visi jūsų žaidimai, bet aš nenoriu NENEKESTI ŽAIDIMO DĖL FUNKCIJŲ IR RYŠIO. Ačiū.
Çevrimiçi Ejderha Simülatörü Simülasyon qfo
Kai atsisiunčiau tai buvo malonu, bet aš žaidžiu kelias dienas, o tada negaliu prisijungti prie kelių žaidėjų žaidimo, buvo pranešta tik apie ryšio klaidą, bet kai atidarau kitą žaidimą, buvo malonu dirbti, jaučiuosi taip liūdna, kad galiu susirasti tiek daug draugų, pataisykite tai 😢😢 😢😢
Man patinka šis žaidimas, bet PRAŠOME ATNAUJINTI. Ir pasiūlykite pridėti daugiau salų ir odų, dar daugiau drakono elementų, tokių kaip vanduo, apšvietimas, tamsus ir šviesus. Jei tai padarysite arba atnaujinsite žaidimą, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis.
Gerai, man patinka šis žaidimas, bet.. Norėčiau, kad jis būtų šiek tiek panašesnis į laukinius amatus? Kaip jie prideda daugiau skirtingų tipų drakonų ir priedų ir netgi prideda daugiau užduočių? Bet be to, šis žaidimas yra gana geras!
Man patinka šis žaidimas iki šiol! Bet bandau prisijungti prie interneto, bet tada jis sugenda ir ištrina visus mano duomenis... Pataisykite! Prašau! 👍👎🙏
tai tikrai geras žaidimas, tik manau, kad turėtumėte tai pridėti. kai puolate ką nors ir yra du iš jų, padarykite taip, kad jums nereikėtų jiems smogti, kaip jei jie smogs jums, jūsų šeimos nariai puls. ir jie gali išsiskirti taip, kad pultų abu vienu metu! o ir aš nežinau kodėl, bet po kelių minučių tai mane išmuša iš kelių žaidėjų. pataisykite tai
Na, aš noriu papasakoti apie žaidimą, tai tikrai įdomus ir šaunus žaidimas mergaitėms ir berniukams. Galite sukurti savo šeimą ir žaisti su draugais, man tai nepatinka, man tai patinka <3 geriausias visų laikų žaidimas, bet ar galėtumėte sukurti keletą pozų, būkite jūsų didžiulis gerbėjas Ate
Šis žaidimas yra nuostabus ir nieko blogo, tačiau jis gali naudoti atnaujinimą, pavyzdžiui, daugiau elementų tipų = kristalas, undead ir pan. Taip pat būtų puiku, jei atnaujintumėte esamus elementus
Ping Pong Sim
Šis žaidimas yra gana nuobodus, bent jau man. Nėra siužeto, vienintelis dalykas, kuris jus motyvuoja, yra ieškojimai. Drakono grafika yra gera, tačiau aplinka yra gana nuobodi. Man gana lengvai nusibosta žaisti šį ir kai kuriuos kitus šio kūrėjo sukurtus SIM žaidimus. Ne mano arbatos puodelis, bet kai kuriems kitiems žaidėjams gali patikti.
Atsiprašau, bandau dar kartą, bet jei galite pabandyti pažvelgti į op problemą, mėgaukitės šiuo žaidimu labiau, aš pasiekiau aukštą LVL ir man nuobodu, aš prašau naujo režimo, kuriame galėsite kovoti su kitu didesniu už jus drakonu ir galbūt apsunkinti žaidimą. lvl aukštyn, jei galite parašyti 5🌟 apžvalgą
Žaidimas yra geras ir būčiau jam skyręs 5 žvaigždutes, jei ne dėl šių trijų problemų: 1.Kai prisijungiu prie viešojo serverio ir einu į pagrindinį meniu , jis man parodo skelbimą ir mane išjudina 2.Kai yra dvi ar daugiau žmonių kambaryje, TAIP vėluoja 3. Ir paskutinis prašymas yra tai, kad kai bandau prisijungti prie žaidimo, jis tris kartus nusiųstų mane į pagrindinį ekraną, kol jis tinkamai pradės veikti. Ištaisykite šias klaidas, ir aš tikrai žaidimas bus nuostabus
Šis žaidimas yra keistas. Grafika ant sparnų yra keista. Lyg aš nesuprantu?
Gana puikus žaidimas, vienintelė priežastis, kodėl nesuteikiau jam 5 žvaigždučių įvertinimo, yra ta, kad turėtumėte daugiau atnaujinti šį žaidimą, daugiau skinų ir daugiau galių, kad galėtumėte turėti daugiau kūdikių, taip pat turėtumėte pridėti daugiau žemėlapių, kad nereikėtų eiti į įprastus vėl ir vėl. Ty jei tai perskaitysi. (padarykite tai kaip laukinį amatą)
Sunku žaisti, bet vis tiek smagu.
Man labai patinka šis žaidimas. Bet manau, kad būtų gerai, jei atliksite atnaujinimą, pavyzdžiui, aš rasiu bet kurį savo draugą su jų vardu. Aš praradau savo draugus.
Man patinka šis žaidimas, bet man nepatinka tai, kad mes gyvename danguje ir neturime kiaušinio, gimęs kūdikis taip elgiasi
10 „Dragon Sim Online“: „Būk drakono alternatyva„ Android “
Kaip gauti kita seimos nari nes turiu tik 1
Ar galite pašalinti skelbimus, nes kiekvieną kartą, kai žaidžiu kelių žaidėjų režimą ir paleidžiama reklama, mane išmuša ir aš turiu vėl garsiai grįžti į serverį! dėkoju!
Dragon Sim Online: Be A Dragon ማስመሰል ujhz
Man patinka šis žaidimas, bet turiu keletą klausimų/prašymų. 1) ekrano viduryje turi būti pliusas, kur bus jūsų ugnies kamuolys. 2) turėkite „doge“ mygtuką, kurį naudodami sukate ore, kad išvengtumėte priešų ugnies kamuolio. 3) Judėti puldami ugnimi. 4) drakonų greitis per lėtas. Pataisykite tai ir pridėkite, tada, jei galėsiu, skirsiu 10 žvaigždučių
Man tai labai patiko, bet kai praradau ryšį, atsitraukiau nuo paskyros. Negaliu jos atkurti ir praradau viską, ką turėjau, kai vėl prisijungiau prie paskyros
Šiame žaidime yra tiek daug klaidų. anamacija yra visiška šiukšlė. Drakonai praktiškai nesiskiria vienas nuo kito, kai kurie tiesiogine prasme yra tas pats drakonas, bet skiriasi spalva. taigi susimaišius tai pats blogiausias žaidimas, kurį kada nors esu žaidęs
Viena žvaigždutė. Skiriau tai 1 žvaigždute, nes kai žaidžiate kelių žaidėjų žaidimą ir paliečiate savo vardą, beveik visada rodomas skelbimas. Kai skelbimas bus paskelbtas, būsite išmestas iš žaidimo dėl skelbimo. Kūrėjai, pataisykite tai. Noriu ramiai žaisti su draugais.
english1
Android žaidimai: leidimai, nemokami žaidimų pasiūlymai ir ...
Šis žaidimas yra nuostabus, bet ar galite pridėti daugiau sričių ir bosų, kurie bus puikūs!! Tikiuosi, kad pamatysite mano apžvalgą ir pridėsite daugiau sričių.
Labai nuobodu, o drakonai atrodo siaubingai, nėra nei vandens elemento, nei magijos, todėl dažnai mirštate, o prie jūsų duobės nėra jos.
Pats žaidimas buvo smagus ir man patiko skraidyti ir žudyti daiktus su savo draugu, o valdikliai buvo šiek tiek mirksėję, bet viskas gerai, nes tai buvo dėl skrydžio, bet, deja, kai pavargau antrą kartą atidaryti programėlę, ji nuolat strigdavo. ir bandžiau ištrinti visus duomenis, bet tai nepadėjo
Gerai, kaip žaidimas, bet žaidimas staiga sako, kad mano duomenys buvo prarasti, dabar aš nerimauju labiau nei bet kada, nes buvo prarastas mano lv 278 (ten)
Çevrimiçi Ejderha Simülatörü Simülasyon bfg
Man labai patinka šis žaidimas, bet tai, kaip drakonas vaikšto ir bėga, atrodo šiek tiek kvailai, bet tai gerai, tikiuosi, kad sugebėsite vaikščioti ir bėgioti atrodyti taip, kaip bėga liūtas, jei tai įmanoma thx
Viskas gerai. Gerai, grafika, bet vanduo skirtinguose biomuose turi būti sumaišytas ir turėtų būti papildomos žolės, rūko ir purvo, ar dar ko nors, kad būtų pašalinta žemėlapio tuštuma. Bet kai atidarau savo veikėjo ekraną, gaunu šį labai erzinantį auksinės žuvelės skelbimą, kurio negalima praleisti ir kuris mane išstumia iš žaidimo, o tai man sugriovė visą reikalą. Nedėkite skelbimų kelių žaidėjų žaidimo sesijose.
Laikui bėgant jis tampa nuobodus ir pridėkite daugiau elementų ir viršininkų
Labai įdomus žaidimas tiktai ilgai dirbi, kad susitaupytum bent 5000monetų
Man patinka žaisti daugiau nei metus, bet turėtumėte ištaisyti sienos klaidą bcz tai, kad galiu eiti po žeme, nėra šaunu ir priešai, įstrigę sienose, yra bjauri, bet pridėkite daugiau skinų elementų ieškojimai tai nuobodu, jokių užduočių žinote, bet myliu tai geriausia kada nors
Šis žaidimas yra nuostabus. Aš jau esu 16 lygio, štai patarimas, jei nekenčiate, kad skelbimai rodomi vienam žaidėjui, tada išjunkite „Wi-Fi“, tada apverskite antakius aukštyn kojomis, o ne daugiau skelbimų! Aš tik vieną kartą įveikiau ledo ogarą ir vis dar ieškau viršininkų, prašau, pasakykite man, kur jie yra? Ir prašau padarykite drakoną, nes norėčiau sukurti savo drakoną!thx, kad sukurčiau šį nuostabų žaidimą!❤💙💚💛💜😇😇😇 REDAGUOTI: ei, maždaug po 3 metų nusprendžiau grįžti prie šio žaidimo, nes turėjau taip smagu žaisti apskritai, puiku
Nuo naujų atnaujinimų pastebėjau, kad yra per daug skelbimų. Kai žaidime paspaudžiu skirtuką arba mygtuką, jis automatiškai parodo skelbimą, o tada, kai iš jo spusteliu, mano serverio laikas kelių žaidėjų režimu baigiasi, nes kiekvieną kartą pasirodo vienas skelbimas. Tai labai erzina ir gali atgrasyti žmones nuo noro žaisti šį žaidimą, jei žaidimo praktiškai negalima žaisti.
Simulador de Dragón Online Simulación oyp
Šis žaidimas yra fantastiškas. Rekomenduoju visiems. Vienintelis dalykas yra tai, kad jį per lengva užbaigti. Šį žaidimą reikia atnaujinti. Galbūt, jei kūrėjai nebūtų taip užsiėmę Wildcraft, jie galėtų padaryti šiek tiek daugiau, kad šis žaidimas būtų geresnis. Mačiau keletą komentarų, kuriuose siūloma patobulinti šį žaidimą. Galbūt pats laikas kūrėjai atkreipė dėmesį į kai kuriuos iš jų. (bet yra 99 % tikimybė, kad jiems tai nerūpi)
Hustle Castle: Medieval games Role Playing llqn
Aš įsimylėjau šį ŽAIDIMĄ!!!!!!!!!!!!
Per daug skelbimų ir jūs negalite prisijungti prie tam tikro žaidimo su kitu žaidėju
Kiekvieną kartą, kai įsitraukiu į kelių žaidėjų žaidimą, mane visada pašalina dėl skelbimų.
Pro
Žaidimas buvo nuostabus, kol patekau į antrą boso mūšį, kai kelis kartus miriau, grįžau ir. Buvo toje vietovėje, kurioje buvo viršininkas, ir jos ten nebuvo, tai baisus žaidimas NEATSISIŲSTI
Nekenčiu šio žaidimo!!!!! tai pats blogiausias žaidimas kada nors!! kai noriu tai padaryti, visada praneša, kad ryšys su serveriu baigėsi! kai bandau prisijungti prie serverio, sakoma, kad nepavyko prisijungti prie serverio. Negalima ir kai sakau ne, aš tikrai turiu galvoje, kad neatsisiųskite žaidimo!!!!!!!!!!!!! 😠😠😠
Kodėl mano šeimos nariai negali padėti man pulti? Aš daug žudau. Ir pridėkite daugiau užduočių iki qiest 100. Ir kodėl bosai tokie silpni? Trolis: 800 AG, jis turėtų būti 2000. Grim Reaper: 1200 AG turėtų būti 3000. Nemirtingasis drakonas: 1500 AG turėtų būti 4500. Taigi, prašau, šis žaidimas kartais yra per paprastas! Kodėl tiek daug skelbimų?! DĖL MAN NENEKETINU!
Žiauriai gers geimas
Prisijungiu prie kelių žaidėjų žaidimo ir gaunu skelbimus, o tada mane atjungia