Post by opbrocintapa on Feb 18, 2022 9:02:50 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops - Стрелялки Шутеры 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas, pilnas įsilaužėlių. Ir jei jie nesilaužia, šiame žaidime yra keletas OP mokėjimo už laimėjimą variantų, kurie nesuteikia jums jokios galimybės laimėti. Taip pat yra ZERO galimybė pranešti apie žmones. Be to, jūs patiriate kritiką dėl daugybės pirkimo skelbimų, kai žaidimas atidaromas, galite pasakyti, kad jie tai tęsia tik tam, kad padėtų bankui ir nerūpi žaidėjų patirtis, tiesiog pasirūpinkite, kad žaidimas būtų pakankamai geras, kad užsidirbtų pinigų. Puikus žaidimas su siaubingais trūkumais.
todėl man patinka, kaip žaidimas yra nustatytas, bet yra viena problema, kuri man nepatinka. Žaidimas atsitiktinai perjungia mano ak į pistoletą, kai vis dar turiu šovinių ir aš bėgu. Per greitai baigiasi šoviniai iki taško, kai aš baigiu, kol nepasirenku kažkieno ginklo. Man patiktų, jei jie pridėtų daugiau paleidimo šovinių ir ištaisytų atsitiktinį ginklų perjungimą
Geriausias visų laikų žaidimas, bet jis šiek tiek vėluoja ir labai trikdo, todėl rekomenduoju žaisti, nes jei turite gerą „Wi-Fi“, jis jums patiks. Tas, kuris tai padarė, padarė labai gerą darbą, labai labai labai gerą darbą, nes tai geras žaidimas, kurį žaidžiau ilgą laiką, tada galiausiai jį ištryniau, taigi, beje, labai geras žaidimas.
Šudas per atnaujinima aš pamečiau kirambit buterflip ir suprem skinus ir legendar
Šis žaidimas yra ww2 klonas lol. Aš esu "grynas žaidėjas" Niekada neišleidau 1 USD šiam žaidimui ir esu geresnis už daugelį geriausių žaidėjų!! Turiu maksimaliai padidintą m16 ak47 ir maksimalų atitikimą mmg pistoletą. Aš skerdžiu daugumą jūsų, vaikinų, kurie sukčiauja ir mokate per daug dolerių už ginklus ir šarvus. Šiame žaidime yra daug įsilaužimų ir sukčiavimo. Bet šūvis į galvą nuvilia kiekvieną kartą, sukčiai!!!
Nelabai geras game labai mazos arenos
Mano patirtis yra tokia: NEŽAISK ŠIO ŽAIDIMO, JEI JUMS NEPATINKA CREEPY CEATERS! EDKON skatina žaidime naudoti modifikacijas, o apgavikai ir užpakalis kenkia mažiems berniukams, kurie žaidime gauna $$ ir naudoja savo modą, kad išstumtų jus iš žaidimo. Nepirkite nieko, ką siūlo EDKON, $149 už "VIRTUALUS" auksą? Tik įdomu, ar kurdami šį žaidimą planavote leisti žmonėms naudoti modifikacijas? Jūs tikriausiai juokiatės iš žaidėjų, kurie neapgaudinėja.
Ištrinu šią šiukšlę, kurią atsisiunčiau žaisti ir dažniausiai žiūrėjau kvailas reklamas
Asmeniškai aš nekenčiu šaudymo žaidimų su automatinio paleidimo parinktimi, tai išima pagrindinę žaidimo funkciją, bet kas gali tiesiog lakstyti žudydamas be įgūdžių, pažaidus menkių mobilųjį žaidimą šis žaidimas yra vangus, greitis labai lėtas, kaip ir daugelis žaidimų čia valdikliai jaučiasi ne iš karto. Manau, kad dalis to gerai.
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Δράση rdne
Man patinka žaidimas. Aš neketinu meluoti. Gera grafika, ginklai, žemėlapiai, viskas gerai. Man nepatinka tai, kad jaučiu, kad žaidžiu su robotais. Mano K/D yra 9,5, nes taip lengva visus nužudyti. Aš nužudau 23 per rungtynes, o mano komanda – 4 ir 5. Tas pats ir su kita komanda. Nežinau, ar tai tik aš, bet noriu jaustis labiau konkurencingas. Bet visa kita yra gerai.
Modern Ops: Gun Shooting Games ஆக்ஷன் gjf
Čia geresnis žaidimas mano gyvenime
Kol kas viskas gerai. Puiki grafika ir žaidimo eiga. Ne taip lengva gauti visus puikius ginklus, o tai yra gerai. Žemėlapiai yra gana šaunūs, nors ir šiek tiek maži. Kadangi žemėlapiai yra maži, labai lengva stovyklauti neršimo vietose ir sukaupti daug žudynių. Ne toks sudėtingas. Manau, kad esu geras fps žaidimų žaidėjas, bet esu nustebęs, kaip man sekasi. Tikiuosi, kad progresuojant bus sunkiau
Labai gražus žaidimas, bet norite išlaikyti tp ir fp.
Šis žaidimas yra geras grafika ir fps, bet žemėlapiai yra maži, bet ww2 žemėlapiai yra didesni ir daugiau nuotykių bei veiksmo
Pastaruoju metu žaidimas įstringa ieškojimo mūšio etape. Nesu tikras, ar tai klaida, ar žaidėjų trūkumas mūšiui sukurti. Tai vyksta jau savaitę, jei tai būtų ištaisyta, tai būtų 5 žvaigždutės nuo mano pabaigos. Šis žaidimas yra beprotiškai sklandus žaidimo eigos ir ginklų atžvilgiu. Gali atrodyti, kad ginklai yra labai brangūs, o kūrėjas linkęs pirkti programas. Norint turėti tikrus ginklus, reikia žaisti ilgą laiką.
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Akcija qcru
pagrindinis žaidimas yra gerai. jis vėluoja, sustabdo žaidimo eigą, o telefono pradiniame ekrane muzika iš žaidimo toliau grojama kelias sekundes. Mėgaujuosi žaidimu prieš klaidas ir užšalimą.
Man labai patinka šis žaidimas, bet turiu problemų. Kai aš aprūpinau snaiperį steyr dragunov, tada kai žaidžiau žaidimą, jis rodo, kad jis aprūpina mano AK 47, o ne Steyr dragunov, bet jau yra aprūpintas mano snaiperis
Žaidime yra daug įsilaužėlių ir aš nemeluoju, kažkas mane nušovė ir net nesitaikė į mane
Žaidimo savininkas yra labai... Fu...r.. free arena yra daug geriau nei šiuolaikinės operacijos... Kodėl duodate tokį sunkų lygį per 30
Geras žaidimas, bet norint nužudyti priešininkus, reikia daugybės šūvių
Lėtas, LABAI lėtas. Turėtumėte daugiau dėmesio skirti greičiui. Ir pataisykite bėgimą. Tai taip pat lėtai. Per daug atsilieka. Ir aš jau viską padariau. (ištrinkite žaidimus, nuotraukas, vaizdo įrašus). Aš padariau viską ir nieko gero iš šio žaidimo neišeina. Tiesiog nustatykite valdiklio greitį ir bėgimą. Ir aš grįšiu, kai tik pasakysite, kad jis geros būklės. Ačiū.
Download apk PUBG: NEW STATE - Apk Store
labai linksmi geri garso efektai
Šis žaidimas yra puikus ir man jis patinka, bet būtų puiku, jei į žaidimą pridėtumėte balso pokalbį specialiai pasirinktose rungtynėse su mano draugais, kad žaidimas būtų dar linksmesnis.....
Nuostabus žaidimas
Žaidimas geras, bet po 24 lygio išgyventi visus aukšto rango žaidėjus tampa labai labai sunku, todėl sunku su jais konkuruoti, prašymas palengvinti po 23 lygio ir suteikti prieigą tik vidutinio, o ne aukšto rango žaidėjams.
Neblogai, smagu, kad reikia dirbti su valdikliu
Kaip ir daugelis kitų žaidimų, puiku pradžiai, aš laimėjau kiekvieną žaidimą, išsaugojau savo auksą, kad peršokčiau į šarvų lygį, bet turėjau palaukti iki 10 lygio, kai jis taps prieinamas. Bet kas atsitiko, kai pasiekiau 10 lygį. . . Aukso kiekis šarvui įsigyti beveik patrigubėjo. Dabar man sunku laimėti bet kurias rungtynes, nes kiti žaidėjai turi daugiau pinigų nei aš ir turi rimtą ugnies jėgą. Pašalinta . . .
Pirmąsias 2 dienas buvo gera, gražūs žaidimai, gera grafika, buvo galima rinktis iš daugybės ginklų. Bet dabar, kai bandau stoti į mūšį, užtrunka per ilgai, kol jį surandu, o kai pagaliau mane įleidžia į mūšį, mane tiesiog išmuša. Ištaisykite tai ir duosiu jums 5 žvaigždutes
geras žaidimas, kurį lengva išmokti valdyti, tik nėra daug amunicijos
TBH, šis žaidimas nėra internetinis, nes prisijungus prie interneto atrodo, kad žaistum prieš AI
Žaidimas veikia gerai, o žaidimas yra įdomus, tačiau kai kurių ginklų žala yra tiesiog kvaila. Snaiperiai ir šautuvai, ginklai, pagarsėję kaip sunkūs smogikai, beveik nepadaro žalos. Norint nužudyti daugumą žaidėjų, 6–7 kartus šaudyti kam nors į galvą SNIPER RIFLE neužtenka. Šautuvai turi tą pačią problemą. Dauguma pistoletų padarys daugiau žalos nei automatiniai šautuvai. Tai nebūtų problema, jei galėtumėte atnaujinti savo ginklus, bet jūs turite būti kažkoks beprotiškas, kad netgi pasiektumėte 2 lygį.
Modern Ops - Gun Games Shooter Laga mwe
Tai smagu
Super žaidimas. gražus žaidimas .man labai patinka šis žaidimas .labai įdomu
Suskirstymas: žaidimo eiga beveik tobula, fps žaidimo koncepcija yra tobula ir savaip unikali, jame yra viskas, ko reikia geram fps žaidimui (geri ginklai, gera kokybė, apvalkalai, personažų pritaikymas ir kasdieniai daiktai)! Tačiau pats žaidimas yra per kietas ir jam reikia daugiau animacijos... Riedėjimas, bėgimas, vengimas ir tt... Apskritai šiam žaidimui skirčiau 6/10! Kaip ir sakiau, reikia dar padirbėti...
Šis žaidimas yra gerai. Visada žaiskite prieš robotus, kad jie greitai pasentų. Yra labai mažai iššūkių, nes niekada nežaidi prieš tikrus žmones. Sužaidžiau apie 20 rungtynių ir visada laimėdavau ir visada imdavau pirmas. Palieka labai mažai noro toliau žaisti. Manau, tai būtų puikus būdas padidinti pasitikėjimą savimi, kai pavargstate nuo kitų žaidimų.
Redaguoti: Taigi aš sužinojau, kad šis žaidimas yra pilnas robotų. Tikrų žaidėjų nėra. Botai net nekelia iššūkio. Nuviliantis. Žemiau sena apžvalga. Daug geriau nei menkės mobilusis. Tempimas yra geras balansas tarp skaitiklio ir menkės. Man taip pat patinka maža žaidimo niuansų mechanika. Norėčiau, kad galėtumėte įjungti automatinį sprintą, perkelti žemėlapį naudodami tinkinimus ir atskirą jautrumo nustatymą nukreipti žemyn taikiklius. Pridėkite šias funkcijas ir šis žaidimas bus 5 žvaigždučių.
Atsilikimai ir nesąžiningi mūšiai po 10 lygio. Susitaikykite. 7 ir 10 lygiai. Prieš 20 ar aukštesnį lygį + mokėkite, kad laimėtumėte. Žaidimą išbandžiau beveik 2 savaites
2 Player games : the Challenge ארקייד jsii
Pradžioje smagu, tikrai tampa mokama žaisti žaidimą, tiesiog praleisk jį, jei būčiau tu