(Android/iOS) Paint by Number Coloring Games токени за генериране на кодове
Feb 18, 2022 9:34:00 GMT 5
Post by opbrocintapa on Feb 18, 2022 9:34:00 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени за генериране на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Прекрасни снимки, но може ли да има по-малко дъги? Има и други много красиви цветови комбинации. Направете опция за заглушаване. Предполага се, че се отпускам и рекламите ви са отвратително силни, рекламите са още по-лоши!
Това е забавно за игра, но има толкова много реклами, че това кара таблета ми да замръзва. Някои реклами дори не можете да затворите. Рекламите дори се показват в долната част на таблета ми. Много разочароващо.
Hotel Transylvania Adventures Äventyr ies
Единственото нещо, което не харесвам, са рекламите, но това е даденост с тези игри. Освен това това е доста готино и хладно изживяване с оцветяване.
Много хубава игра интересна е 💜💜
беше страхотно, единственото нещо е, че след като приключа със снимката, трябва да опресня страницата си, за да се върна към менюто.
Много е хубава
Обичам това приложение! Дори не мога да оцветя нищо, защото когато гледам рекламите, за да получа снимки безплатно, не се показва картината.. просто се връщам към началния екран
Хубаво е.
Много успокояваща игра💖💖💖
Наслаждавам се на това приложение и е релаксиращо. Би било страхотно, ако можем да изберем свои собствени цветове за някои от тях или ако имаше секция, която беше създадена, за да могат хората да избират своя собствена последователност от цветове. Просто идея, която мислех да изложа там, за да помислите, сигурен съм, че не съм единственият човек с идеята. Помага за преминаването на времето и снимките са страхотни за гледане, след като ги завършите. Изтеглих някои от тях, за да мога да ги използвам като тапети за телефона си. Удивително благодаря. 😃
Първоначално наистина ми хареса това приложение, но сега изглежда винаги има проблеми. Доближавате се до края на едно от числата и трябва да потърсите тези малки, мънички, мънички малки числа, които трябва да го взривите, за да го видите и след това, когато го докоснете и се върнете към нормалния размер, не можете дори вижте, че тази малка мъничка малка дупчица е дори оцветена. не само, че тогава ви остават куп числа, които трябва да бъдат оцветени и търсите и търсите всички бели петна, но няма числа, които да се видят или показват!! Така че затварям приложението и го рестартирам и тогава половината от нещата, които вече сте оцветили, сега се показват отново, сякаш никога не съм ги правил. Трябва да започнете отначало BS!! Приключих с това приложение. Ако не се промени, ще деинсталирам приложението. Моля, поправете този проблем. Ако не, има много други приложения, от които да избирате.
Много добре. Единственото ми истинско оплакване е, че няма достатъчно специални предложения. Наистина харесвам някои от нормалните опции за оцветяване, но специалните просто добавят много повече дълбочина към вашите снимки. Някои от тях се чувстват много детски, но освен това, това е наистина добро приложение. Без чести сривове и без реклами в средата на оцветяването. Наистина се наслаждавайте на този.
Направете снимките, които трябва да гледате безплатно. Освен това вместо да купувате скъпоценни камъни, направете го като „можете да получите 40 безплатни скъпоценни камъни, ако гледате тази реклама“. Ако го направите, ще увелича моя звезден преглед.
Бъгове твърде много, приложението се срива МНОГО, харесва ми това приложение, но проблемите и сривовете го направиха по-малко приятно.
Красиви цветове, лесни за попълване на числа. Релаксиращ 1.18.21. Въпреки че не са необходими изключителни умения, за да оцветите тези снимки, чистата красота на цветовете, докато се запълват, си заслужава дори рекламите...
Обичам това приложение за цвят. Чудех се дали бихте могли да добавите оригинални снимки на Yugioh към цвета. Аз съм голям фен на Stem и бих го харесал.
Забавно.
Тази игра е невероятна и забавна ~ релаксираща, но след като завърша снимката и натисна "Продължи", тя носи o добавка, но тази игра все още е релаксираща и забавна!!!!!!
Намирам, че програмата липсва. Колко съм глупав. Предполагах, че приложение за оцветяване показва, че можете да използвате собствената си мозъчна сила, за да оцветявате, както смятате, че е необходимо за този момент. Но с нарастването на все повече и повече от тези „по числа“, някак поема предизвикателството да използваш своята иманация, вдъхновение, своята муза. Освен това, не всички цветови комбинации в един щрих винаги вървят заедно по начин, приятен за окото. Беше забавно, но не е за мен. Деинсталиране.
Харесвам тази игра, но най-големият ми проблем е рекламите, които се изтеглят автоматично, когато опитате и ги затворите. Много разочароващо, защото не можете да го спрете, трябва да изчакате да приключи и след това да деинсталирате. не съм ок с това. Имам настройката да питам преди изтегляния, но по някакъв начин тази игра я кара да заобиколи това. Така че ще намеря различно приложение за оцветяване.
Страхотен
Това приложение е толкова забавно. Той ви дава много жанрове за оцветяване, включително пъзели, с които можете да играете. Играта е лесно за децата и е страхотен убиец на времето. Можете да се свържете и споделяте чрез facebook, за да получите бонус снимки. Можете да запазвате страниците си в телефона си и те правят страхотни тапети, снимки за контакти и вдъхновяващи цитати, за да ви мотивират и позитивни.
Само две неща, за които нямам търпение с това. 1) Невероятно малките блокчета, които изискват рестартиране на картината, само за да намерят тези странни малки блокчета. Чудесно е, че можете да ги създавате на монитори на цял екран, но ние, потребителят, се опитваме да правим това на екрани на телефони. 2) Вече има услуга, наречена FileDownloader, която работи във фонов режим. Кога ви дадох разрешение да инсталирате отделна услуга, която е напълно ненужна. Деинсталиран!
Измамата скрива парчетата, така че да не можете да завършите пъзела, освен ако не ви накара да гледате реклами, ще ви отведе до липсващото парче, извинете, деинсталирахте го
Paint by Number Coloring Games משחק לוח ytu
Редактиране: Трябваше да го премахна поради забавяне. Това ме натъжи, тъй като харесвам снимките. Но отнемаше цяла вечност само за да завършите картината или дори да промените цветовете. Свали рейтинга заради това. ---------- Обичам това приложение. Снимките са страхотни, особено специалните! Ако имах оплакване, това би било прекомерната употреба на синия цвят и че елените се оцветяват в лилаво. хаха иначе за мен е А+. Използвам това приложение през цялото време.
Рекламите бъркат и се залепват ...трябва да затворите приложението и да го отворите отново, за да опитате дори да оцветите и може да работи или да не работи! Снимките са така себе си...не всеки иска женска експлоатация да им се набута в лицето...определено не е подходящо за семейството
Играта е уникална и става за развлечения. Много е хубава. Харесва ми.
Pintar Por Números Colorear Juegos de mesa qka
Небрежна графика. Когато „приближите“ чертежа, за да търсите или число, то не е просто или отчетливо, като други приложения за цвят по номер. Изглежда, че графиките са били „надложени“ много пъти и/или „изрязани и поставени“ отново и отново, така че изглежда наистина небрежно и разхвърляно! Но харесвам начина, по който се запълва, когато залепвам цвят. Както и премахване на завършените номера на цветовете. Твърде много реклами. Винаги съм обичал да рисувам, но не обичам небрежните. Деинсталиран.
Това приложение определено не трябва да има реклами, знаете ли защо? Нямате смелостта да направите това, което трябва да се направи, след като рекламата приключи, така че познайте какво? Показахте ми реклама за друго приложение за оцветяване и аз го инсталирам, благодаря. Ако поправите този бъг...ах, на кого му пука?
Много обичам тази игра!!!!!!!!
Играта е страхотна
Това приложение има някои наистина хубави снимки за оцветяване. Току-що завърших една с ловец на сънища и пеперуди. Но понякога спира да работи и излиза от себе си
☆☆☆
Нищо като рекламите и представянето на играта.
Обичах това приложение - наскоро преизтеглено и сега, когато избера снимка за оцветяване, екранът мига в и извън приложението - не мога да направя нищо в него. Наистина харесвам това приложение, така че съм сигурен, че е проблем с актуализацията или грешка. Дано се оправи скоро.
Paint by Number Coloring Games משחק לוח slp
Деинсталирах това приложение, защото показваше красиви рокли за оцветяване в рекламата, но те не бяха намерени никъде. Разработчиците са виновни за фалшива реклама.
Рекламите стават малко разочароващи сега.. трябваше да затворя приложението всички заедно, защото не можах да накарам рекламата да изчезне и не можах да намеря бутон x, както обикновено
Играя това от известно време и винаги намирам нещо, което харесвам. Единствената причина да дам 4 е, защото обичам дракони 🐉 и никога няма достатъчно от тях, хаха
Деинсталирам, защото рекламите се увеличават постоянно. Всички иска интернет. Инсталирах, защото има красиви неща.
Харесвам снимките, но мразя факта, че няма да даде намеци (ще ви покаже рекламите за намеци, но всъщност никога не ви ДАДЕ намека! Имам няколко снимки, които не мога да запазя. m липсва 1 малко място, но когато „натисна“ иконата за подсказка, тя ми казва „рекламата няма да се зареди“. Освен това има малки, мънички пространства, които наистина са трудни за намиране. (Защо имате нужда от съвети!) Освен това се заключва МНОГО.